Energie behandeling

Een Energie behandeling duurt ongeveer één uur, hierbij worden de energiebanen, ook wel bekend als meridianen uit de Chinese geneeskunde, vrij gemaakt van blokkades, die een vrije doorstroming van de levensenergie verhinderen.

Blokkades ontstaan vaak door diverse oorzaken zoals stress, ergernis, verdriet, trauma’s, gebrek aan liefde en aandacht, opgekropte woede en onverwerkte gebeurtenissen.
Door deze blokkades kan een opeenhoping of juist een tekort aan levensenergie ontstaan met als gevolg psychische en lichamelijke klachten.

Bij de Energie behandeling wordt o.a. gebruik gemaakt van de gong, klankschalen, muziek en energetische massage om tot een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning te komen.
Door de diepe ontspanning komt je zenuwstelsel tot rust en worden blokkades opgeheven.

Daardoor geef je de levensenergie de gelegenheid weer vrij door je lichaam te gaan stromen,wat essentieel is voor je welzijn en gezondheid 
Hierdoor nemen je vitaliteit en energie toe.
De behandeling kan diep doorwerken op zowel het lichaam als de geest. Tevens zul je je veel rustiger en ontspannen voelen.

Ook al heb je geen directe klachten, dan zal de diepe ontspanning een weldadige invloed hebben op je vitaliteit en welbevinden.
De behandeling kan daarom ook een cadeau voor je zelf of een ander zijn.

Meer tekst...