Hypno Regressie

Deze kan alleen worden toegepast op mensen wiens aura naar Aquariusenergie getransformeerd is: de allernieuwste vorm; de modernste techniek; een beproefde methode.

Wat is de kracht van de nieuwe hypno regressie?

Blokkades vanuit vorige levens liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn. Wil je zo’n blokkade uit het bewustzijn verwijderen, dan ligt het voor de hand dat je hier het best mogelijke gereedschap voor gebruikt.

En voor getransformeerde mensen is de nieuwe vorm van regressie hiervoor de meest geŽigende methode. Het is een eenvoudige, snelle en effectieve methode.

Vanuit het Vissentijdperk kennen we veel therapieŽn en werkmethoden. Allemaal met hun eigen kwaliteiten. Nadeel van al deze methoden is dat de cliŽnt binnen het Vissentijdperk blijft en hier niet los van kan komen. Simpelweg omdat er geen ander tijdperk was.

Sinds de intrede van het Aquarius tijdperk en met de mogelijkheid van de Transformatie kan de getransformeerde mens enorme sprongen vooruit maken. Deze sprongen maak je met de bijbehorende nieuwe vorm van regressie. Hiermee worden op eenvoudige -, snelle - en effectieve manier blokkades verwijderd.

Denk bij het verwijderen van opgeslagen blokkades uit dit - en uit vorige levens aan: